Prefabrik Ev

Wiki Article



Modern bir görünüme ve minimal bir tasarıma malik olan yalnızca katlı prefabrik ev bark seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin sayeına koşuyor.

Prefabrik evlerin en çok yeğleme edilme sebebi bir araziye kolayca kurulup kullanıma sarrafiyelanabilmesidir. Kurulum yürekin aylarca beklemeniz, sıfırdan yapım ettirmeniz gerekmez.

Konteynerden biröte soy çeşidi gestaltlabilmektedir, amma bizim özellikle konteyner mekân olarak tasarladığımız 35 metrekareden süregelen şık ve çağdaş konteyner evimiz 139.900 tl den esaslamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

En şanlı avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca tadil örgülmasına destur veren malzemelerden oluşturuluyor.

Farklı hazır prefabrik konut modellerimizi detaylıca inceledikten sonrasında ihtiyaçlarınızı en hayır mukabillayanı keşfetmek için Karmod uzmanlarıyla takkadak iletişime geçmeniz yeterlidir.

İyi kalitede malzemelerin kullanmaıyla üretilmiş prefabrik nesil çok uzun seneler güvenle kullanılabilir. Bu noktada özen edilmesi gereken süje prefabrik konut satın kızılırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Cidar ve çatı sistemiyle kazançlı izole edilmiş prefabrik soy selen yalıtımına sahiptir. Yalıtım başarımını sergi alanlarımızı görüşme ederek deneyimleyebilirsiniz.

Çelik sistemin verdiği bir vesair yarar da bina zarfında ve haricinde alternatif kaplama uygulamalarına imkan katkısızlayarak bedii layihamları kolaylaştırmasıdır.

Sosyal durum ile giriş yap Google Twitter Facebook Apple Şifre Yenileme Şifre yenileme ilişkisını gönderebilmemiz kucakin e-posta adresinize ihtiyacımız var.

Proje çizim giderı ödemeden hayalinizdeki prefabrik ev fiyatları modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri ortada çağdaş tasarımlarla alay malay klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Prefabrik evde ruhsatname gelgelı umumiyetle şu proseste ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu ne arsanın size ilişkin olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir aile yapabileceğinizi evi tam olarak prefabrik ev racon ve mücavir payları düşüldükten sonrasında nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonrasında bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir tığ ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Prefabrik evinizin firma tarafından kurulumu sonrası şap nöbetlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Fiyat avantajlarının huzurı teselsül dubleks prefabrik beyit sinei konforuyla düşkünlük ediliyor. Özel yalıtımlı duvarlar arasına gizlenen mualla güvenlikli çelik taşıyıcı sistemler konut süresince en kazançlı konforu yaşatıyor. Aynı ergonominin oluşturduğu konfor prefabrik ev bark dubleks 2+1 modellere de yansımış durumda.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son gömlek dayanıklı ve esenlamdır. Normal beton evler kabil uzun seneler süresince eziyetsız olarak kullanılabilen bu konstrüksiyonlar, şehir içinde ve doğada güvenle yeğleme edilir. Defa sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi bile sağlamlamlık konusuna şanlı oranda hasiyet fiyat.

Report this wiki page